Jij zoekt een nieuwe
baan in het onderwijs.

kronkel2

Wij zien jou.

We organiseren twee inspirerende bijeenkomsten waar je op een laagdrempelige manier kunt kennismaken met de twintig scholen van Fluvium in West Betuwe en Neder-Betuwe.

Landing_page-01
Landing_page-02

Kom kennismaken met onze scholen.

kronkel2

Wij geloven in het belang van gezien worden, zowel
voor onze leerlingen als voor onze medewerkers.
Of je nu aan het begin van je carrière staat of ervaren bent, bij Fluvium heb je de mogelijkheden om je te professionaliseren en te ontwikkelen in je functie. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning en begeleiding op momenten dat jij dat nodig hebt. We geloven dat jouw welzijn, groei en succes een inspirerende leeromgeving schept voor onze leerlingen.

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er voor jou zijn binnen Fluvium?

27 maart

16.00 tot 17.30 uur
Kindcentrum De Plantage
Kuyckshof 2
4194 AG Meteren

3 april

16.00 tot 17.30 uur
Daltonschool Het Palet
Jacob Catsstraat 2a
4041 XV Kesteren

Meld je aan voor onze kennismakingsbijeenkomsten

Ik wil graag kennismaken(Vereist)
Ineke tbv Nieuwsbrief

Meer informatie? Neem contact op met Ineke van Beuzekom, HR-adviseur.

Petra, leerkracht:

“Ik vind het leuk om een extra uitdaging op te pakken, daarin word je ondersteund. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe taken uit te proberen.”

Nikki, leerkracht:

“Ze hebben vanuit Fluvium erg hun best gedaan om mij goed te laten starten.  Iedereen kent je, iedereen heeft wat voor elkaar over. Fijn is dat Marieke vanuit Fluvium je begeleidt als startende leerkracht!

Ellen, schooldirecteur:

“Iedereen kent je, ook op het stafbureau. En niet alleen de directeuren, ook leerkrachten. Ik bel geregeld een collega om te sparren als ik het fijn vind als er iemand met me meedenkt.”

Gillian, onderwijs ondersteuner:

“De korte lijntjes vind ik heel fijn. Er is echt betrokkenheid bij jou als persoon. Ik ervaar Fluvium als een organisatie die je heel veel kansen geeft en je daarbij echt ondersteunt.”

Marieke, leerkracht invalpool:

“Het is prettig dat je je heel welkom voelt als je op een school komt invallen. Je krijgt een goede overdracht, daardoor voel je je goed ondersteund.”