Jij ziet je leerlingen, wij zien jou

kronkel2

Medewerkers zijn de kern van onze onderwijskwaliteit. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je ondersteund voelt als je bij ons werkt. We luisteren naar je en denken mee met jouw situatie. We bieden je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, individueel en samen met collega’s. In een fijne sfeer en met korte lijnen voor contact. Jij ziet je leerlingen, wij zien jou. Kom je kennismaken? Wij zien jou graag!

Vacature_Fluvium_Nikki_23010024_1000x1000px

Kom je kennismaken?

kronkel

We nodigen je van harte uit om met ons kennis te maken. In het filmpje geven we je alvast een eerste indruk van de organisatie. Daarnaast heeft iedere Fluviumschool een eigen karakter en onderwijsconcept. En ook bovenschools zijn er allerlei mogelijkheden. Wil je meer weten of vrijblijvend kennismaken? Wij zijn benieuwd naar jou en gaan graag met je in gesprek.

youtube-video-thumbnail

Wij zoeken jou!

Groepsleerkracht

De Springplank - Rumpt

Wij zoeken voor groep 3-4 een nieuwe collega die van aanpakken weet. Je bent in staat om de leerlingen te…

Groepsleerkracht

De Springplank - Rumpt

Wij hebben voor onze groep 7-8 ruimte voor een initiatiefrijke collega die van aanpakken weet. Je bent in staat om…

Energieke en betrokken leerkracht

Daltonschool Het Palet - Kesteren

Voor onze groep 1-2 zijn wij op zoek naar een energieke en betrokken leerkracht voor wie de ontwikkeling van leerlingen…

Werken bij Fluvium

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er voor jou zijn binnen Fluvium? Dan maken we graag kennis met jou. Neem direct contact op met Ineke van Beuzekom, HR-adviseur.

Ineke klein 104

Je wordt gezien

kronkel

We luisteren naar jou en we investeren in elkaar leren kennen, op school en in de organisatie. Zo zorgen we voor de korte lijnen en een fijne sfeer die nodig zijn om goed samen te werken voor de ontwikkeling van onze leerlingen. Medewerkers van Fluvium waarderen de betrokkenheid en sfeer op school al jaren als zeer goed.

Samen leven, werken en leren

kronkel

Onze scholen bieden openbaar onderwijs en zijn voor alle leerlingen toegankelijk. We gaan uit van samen leven, samen leren en samen werken op basis van gelijkwaardigheid met respect voor verschillen. Dat merk je ook in de manier waarop we met elkaar samenwerken.

Ontwikkelen op jouw manier

kronkel

Jij kiest hoe jij je wil ontwikkelen. Naast verschillende gezamenlijke momenten om met elkaar te leren, op school en binnen Fluvium, ondersteunen we jouw persoonlijke ontwikkelwensen. Samen zoeken we daarvoor een manier die bij jou past.

Petra, leerkracht:

“Ik vind het leuk om een extra uitdaging op te pakken, daarin word je ondersteund. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe taken uit te proberen.”

Nikki, leerkracht:

“Ze hebben vanuit Fluvium erg hun best gedaan om mij goed te laten starten.  Iedereen kent je, iedereen heeft wat voor elkaar over. Fijn is dat Marieke vanuit Fluvium je begeleidt als startende leerkracht!

Ellen, schooldirecteur:

“Iedereen kent je, ook op het stafbureau. En niet alleen de directeuren, ook leerkrachten. Ik bel geregeld een collega om te sparren als ik het fijn vind als er iemand met me meedenkt.”

Gillian, onderwijs ondersteuner:

“De korte lijntjes vind ik heel fijn. Er is echt betrokkenheid bij jou als persoon. Ik ervaar Fluvium als een organisatie die je heel veel kansen geeft en je daarbij echt ondersteunt.”

Marieke, leerkracht invalpool:

“Het is prettig dat je je heel welkom voelt als je op een school komt invallen. Je krijgt een goede overdracht, daardoor voel je je goed ondersteund.”