Onze scholen

kronkel2

De scholen van Fluvium liggen verspreid over West Betuwe en Neder-Betuwe. Iedere school van Fluvium heeft een eigen karakter en een eigen onderwijsconcept. Er zijn integrale kindcentra (IKC’s), Daltonscholen, traditionele klassikale scholen, scholen met unit onderwijs, leerpleinen en een 3D school (human dynamics). Voor het aanmelden van uw kind bij een school van Fluvium, kunt u rechtstreeks terecht bij de school.

1000x1000px scholen fluvium

Petra, leerkracht:

“Ik vind het leuk om een extra uitdaging op te pakken, daarin word je ondersteund. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe taken uit te proberen.”

Nikki, leerkracht:

“Ze hebben vanuit Fluvium erg hun best gedaan om mij goed te laten starten.  Iedereen kent je, iedereen heeft wat voor elkaar over. Fijn is dat Marieke vanuit Fluvium je begeleidt als startende leerkracht!

Ellen, schooldirecteur:

“Iedereen kent je, ook op het stafbureau. En niet alleen de directeuren, ook leerkrachten. Ik bel geregeld een collega om te sparren als ik het fijn vind als er iemand met me meedenkt.”

Gillian, onderwijs ondersteuner:

“De korte lijntjes vind ik heel fijn. Er is echt betrokkenheid bij jou als persoon. Ik ervaar Fluvium als een organisatie die je heel veel kansen geeft en je daarbij echt ondersteunt.”

Marieke, leerkracht invalpool:

“Het is prettig dat je je heel welkom voelt als je op een school komt invallen. Je krijgt een goede overdracht, daardoor voel je je goed ondersteund.”