Ontwikkelen bij Fluvium

kronkel2

Bij Fluvium begrijpen we het belang van continue ontwikkeling en bieden we onze medewerkers diverse trajecten om hun vaardigheden en kennis uit te breiden. Hieronder vind je een overzicht van de ontwikkelingsmogelijkheden die wij bieden.

Vacature_vrouw 4_23030032_1000x1000px

Fluvium Academie
In samenwerking met NCOI hebben we een in-company PABO-programma opgezet, speciaal ontworpen voor onderwijsondersteuners die leerkracht willen worden. Dit programma omvat wekelijkse lessen en stages binnen onze scholen, culminerend in het behalen van een waardevol PABO-diploma.

 

Fluvium Academie Online
Alle medewerkers van Fluvium hebben toegang tot de Fluvium Academie Online, een rijke leeromgeving met meer dan 500 online trainingen, waaronder e-learning en WE-learning modules, webinars, korte essentials, podcasts, en scans om persoonlijke vaardigheden in kaart te brengen.

 

Ontwikkeling op maat
Op zowel schoolniveau als stichtingsniveau is er volop aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Medewerkers die zich binnen hun huidige functie willen ontwikkelen, kunnen dit bespreken met de directeur van hun school en gebruikmaken van het professionaliseringsbudget. Daarnaast faciliteert onze werkgroep Opleiden diverse opleidingstrajecten, waaronder opleidingen tot interne begeleider en schoolleider.

 

Kennissessies en studiedagen
Wij organiseren regelmatig Kennissessies over uiteenlopende onderwerpen, gepresenteerd door inspirerende experts. Daarnaast houden we eens in de twee jaar een studiedag voor al onze medewerkers, waar workshops en netwerkmogelijkheden centraal staan.

 

Netwerken en begeleiding
Het delen van kennis en ervaringen wordt binnen Fluvium zeer gewaardeerd. Wij ondersteunen diverse netwerken, zoals het IB-netwerk en de ICT-werkgroep, en zetten ons in voor de goede begeleiding van starters en recent afgestudeerde leerkrachten door middel van bovenschoolse coaching, traineeships, en mentoring.

 

Training voor ondersteunend personeel
Elk schooljaar bieden we specifieke trainingen voor ons ondersteunend personeel, gericht op relevante thema's zoals motivatie, communicatie, en pedagogische vaardigheden.

Bij Fluvium zijn we toegewijd aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die zich binnen onze organisatie wil ontwikkelen.