Lokhorstschool

kronkel

In het Betuwse dorp Deil krijgen 125 leerlingen openbaar onderwijs in het ruime en sfeervolle schoolgebouw van de Lokhorstschool. Voor de school ligt een groot speelplein, waar de leerlingen heerlijk kunnen buitenspelen. Ouders en leerlingen voelen zich sterk bij onze school betrokken. Rust, warmte en regelmaat zijn voelbaar in de hele schoolomgeving. In het onderwijs besteden we veel aandacht aan cognitieve ontwikkeling. Het eigenaarschap van leerlingen is hierin groot. Leerlingen hebben invloed op de instructies die zij willen volgen. Dat doen zij op basis van hun eigen leerdoelen en de regelmatige kindgesprekken die zij voeren met hun leerkracht.

De Lokhorstschool Deil - Hedy-Vermeer-2019-3 _BEW

“Leerlingen uit groep 2 die al zelfstandig lezen, kunnen leesonderwijs volgen bij groep 4 als dat past bij hun leerdoel”

kronkel

Ons gemengde en gezellige team bestaat uit ervaren collega’s, jonge leerkrachten en starters. Op school worden veel activiteiten georganiseerd. Van talentmiddagen tot leesbevorderingsactiviteiten en natuurlijk de standaard feestjes. Er is veel ruimte om samenwerking op te zoeken op een manier die bij jou past. De sfeer is prettig en rustig en er zijn veel mogelijkheden om met elkaar te leren. En niet te vergeten, je wordt goed opgevangen als je bij ons komt werken.

R_Lokhorst

R. Lokhorst
Ringelesteinstraat 2
4158 CP Deil
0345 651 448
info@lokhorstschool.nl
Route naar de school

Maaike-Heevel

Maaike Heevel, directeur