Vacature overzicht

kronkel2

De negentien scholen van Fluvium bieden openbaar onderwijs in West Betuwe en Neder-Betuwe. Bij alles wat we doen staat de ontwikkeling van het kind centraal. Iedere school van Fluvium heeft een eigen karakter en onderwijsconcept.

Omdat we op zoek zijn naar de meeste geschikte kandidaat voor een functie, worden de vacatures intern en direct ook extern uitgezet.

 

Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures.

Beeld HOME3

Innovatieve leerkracht onderbouw

Kindcentrum De Plantage - Meteren

Met 2 collega’s ben je verantwoordelijk voor de 52 leerlingen op  Leerplein Onderbouw. Vanuit ons curriculum, in Mijn Leerlijn, geef…

Groepsleerkracht

De Springplank - Rumpt

De Springplank in Rumpt zoekt een leerkracht groep 7-8

Leerkracht met organisatorisch talent

OBS De Bellefleur - Dodewaard

Bij ons word je leerkracht in de bovenbouwunit, dit betreft de leerjaren 6, 7 en 8. Je geeft de leerlingen…

Bevlogen leerkracht

Prins Willem Alexander - Ophemert

Voor de Prins Willem Alexanderschool in Ophemert zoeken we een leerkracht voor twee dagen in groep 3-4 die graag onderwijs…

Groepsleerkracht

De Springplank - Rumpt

De Springplank in Rumpt zoekt een leerkracht groep 1-2

Enthousiaste leerkracht groep 3-4

Burgemeester Westerbeek van Eertenschool - Varik

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht groep 3-4. Je geniet ervan de kinderen bij het aanvankelijk leesproces te…

Enthousiaste medewerker bewegingsonderwijs

IKC Binnenstebuiten - Tricht

IKC BinnensteBuiten Tricht zoekt een vakleerkracht bewegingsonderwijs met organisatietalent. Als IKC medewerker verzorg jij de gymlessen, voor de peuters t/m…

Open Sollicitatie

Werken bij Fluvium

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er…

Petra, leerkracht:

“Ik vind het leuk om een extra uitdaging op te pakken, daarin word je ondersteund. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe taken uit te proberen.”

Nikki, leerkracht:

“Ze hebben vanuit Fluvium erg hun best gedaan om mij goed te laten starten. Iedereen kent je, iedereen heeft wat voor elkaar over.”

Ellen, schooldirecteur:

“Iedereen kent je, ook op het stafbureau. En niet alleen de directeuren, ook leerkrachten. Ik bel geregeld een collega om te sparren als ik het fijn vind als er iemand met me meedenkt.”

Gillian, onderwijsondersteuner:

“De korte lijntjes vind ik heel fijn. Er is echt betrokkenheid bij jou als persoon. Ik ervaar Fluvium als een organisatie die je heel veel kansen geeft en je daarbij echt ondersteunt.”

Marieke, leerkracht invalpool:

“Het is prettig dat je je heel welkom voelt als je op een school komt invallen. Je krijgt een goede overdracht, daardoor voel je je goed ondersteund.”