Vacature overzicht

kronkel2

De negentien scholen van Fluvium bieden openbaar onderwijs in West Betuwe en Neder-Betuwe. Bij alles wat we doen staat de ontwikkeling van het kind centraal. Iedere school van Fluvium heeft een eigen karakter en onderwijsconcept. Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures. Goed om te weten: medewerkers die al een vast dienstverband bij ons hebben, krijgen in principe voorrang.

Beeld HOME3

Zelfstandige leerkracht bovenbouw cluster

D'n Bogerd - Geldermalsen

Een leerkracht voor wie de ontwikkeling van leerlingen centraal staat en die iedere leerling ziet en weet te stimuleren. Als…

Betrokken intern begeleider en leerkracht

De Bloeiende Betuwe - Rhenoy

We zijn op zoek naar een betrokken en behulpzame intern begeleider. Je bent ambitieus, positief kritisch en flexibel. Je draagt…

Groepsleerkracht bovenbouw

De Springplank - Rumpt

De Springplank in Rumpt zoekt per 1 augustus 2023 een leerkracht voor de bovenbouw.

Enthousiaste medewerker bewegingsonderwijs

IKC Binnenstebuiten - Tricht

IKC BinnensteBuiten Tricht zoekt een vakleerkracht bewegingsonderwijs met organisatietalent. Als IKC medewerker verzorg jij de gymlessen, voor de peuters t/m…

Energieke leerkracht groep 3-4

Daltonschool Het Palet - Kesteren

Het Palet Kesteren zoekt per direct tot aan de zomervakantie een leerkracht voor wie de ontwikkeling van leerlingen centraal staat…

Open Sollicitatie

Werken bij Fluvium

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in het onderwijs, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er…

Petra, leerkracht:

“Ik vind het leuk om een extra uitdaging op te pakken, daarin word je ondersteund. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe taken uit te proberen.”

Nikki, leerkracht:

“Ze hebben vanuit Fluvium erg hun best gedaan om mij goed te laten starten. Iedereen kent je, iedereen heeft wat voor elkaar over.”

Ellen, schooldirecteur:

“Iedereen kent je, ook op het stafbureau. En niet alleen de directeuren, ook leerkrachten. Ik bel geregeld een collega om te sparren als ik het fijn vind als er iemand met me meedenkt.”

Gillian, onderwijsondersteuner:

“De korte lijntjes vind ik heel fijn. Er is echt betrokkenheid bij jou als persoon. Ik ervaar Fluvium als een organisatie die je heel veel kansen geeft en je daarbij echt ondersteunt.”

Marieke, leerkracht invalpool:

“Het is prettig dat je je heel welkom voelt als je op een school komt invallen. Je krijgt een goede overdracht, daardoor voel je je goed ondersteund.”